GIV BÅDE DIG SELV, DIN FAMILIE OG DIN BOLIG ET BEDRE OG LÆNGERE LIV. DU VIL IKKE FORTRYDE DET

Ventilationsanlægget giver åbenlyse og mærkbare fordele for dig som boligejer. Du får et bedre indeklima og en nemmere dagligdag.

SKIMMELSVAMP OG FUGT ER USUNDT

En god ventilation i hjemmet fjerner fugt og dårlig luft. Dermed nedsætter du risikoen for skimmelsvamp, og de ødelæggelser det kan medføre på såvel boligen som beboerne. En fugtig bolig er sjældent rar at opholde sig i, og har du badeværelse uden vindue, kan det være svært at komme af med fugten.

HUSSTØVMIDER, POLLEN OG ANDRE LUFTBÅRNE URENHEDER GENERER

Ventilationsanlægget hjælper dig i kampen mod husstøvmider, pollen og andre luftbårne urenheder, som kan medføre astma og allergier. Et stigende antal børn og voksne generes af allergier og indtager dagligt eller periodevis medicin for at holde generne på afstand. Manglende ventilering af boligen kan forværre symptomerne. Ventilationsanlægget filtrerer pollen, støv og andre allergener fra, inden luften kommer ind i din bolig.

VENTILATIONSANLÆG FREMFOR ÅBNE VINDUER

De fleste er klar over, eller mærker nødvendigheden af, at der skal luftes ud dagligt, hvis vi ikke har et ventilationsanlæg. Særligt i baderum, køkken og soverum. Åbne vinduer skaber hurtigt trækgener, hvorfor den nødvendige ventilation ofte ikke finder sted. Med en genvindingsanlæg skal du hverken tænke på trækgener, fugtproblemer eller huske at lukke vinduerne, før du forlader boligen. Du har konstant den optimale ventilation.

HØJ LUFTFUGTIGHED SKAL NED

Oplever du kondens på dine vinduer, skyldes det en for høj luftfugtighed. Det er usundt for dig og din familie. Vi anbefaler derfor, at du husker at lufte ud jævnligt. Vand på vinduernes trærammer er heller ikke godt for træets holdbarhed. Et genvindingsanlæg vil kunne afhjælpe problemet og regulere luftfugtigheden, så du får et sundere indeklima.

Ombygning, nybyggeri eller tilbygning – husk at tage hensyn til reglerne om at opretholde et sundheds- og sikkerhedsmæssigt tilfredsstillende indeklima. Læs reglerne i bygningsreglementet