Bag om Husventilation

Henning Petersen stiftede HusVentilation i 2015. Med mange års erfaring indenfor husbyggeri og renovering af ældre bygninger, så han behovet for at fokusere på indeklima. Derfor startede han et ventilationsfirma med fokus på montering af ventilationsanlæg.

Siden er sønnen Anders Petersen gået ind i virksomheden med en særlig interesse for vedligeholdelse og servicering af ventilationsløsninger.

Nu leverer Henning og Anders ventilationsservice på abonnement, så du kan læne dig tilbage i vished om, at din ventilationsløsning er funktionsdygtig og energioptimeret efter alle kunstens regler.

Husventilation tager ansvar for hele processen.
Fra start til slut!

Anders Petersen

ap@husventilation.dk
tlf.: 24201962‬

Henning Petersen

hp@husventilation.dk
tlf.: 20336162

Ventilationsservice er vores speciale

Et hus er ikke bare et hus. Et hus danner rammen om familieliv, arbejdsliv og meget mere. Når vi passer på huset, passer vi på os selv og hinanden. Det er vores motivation for at hjælpe med at bevare og optimere det vigtige indeklima.

Vi går op i indeklima

Når vi har været forbi, kan du være sikker på, at dit ventilationsanlæg fungerer som det skal og leverer sund luft til dig og din familie.

Vi er med dig hele vejen

Bolig, behov og budget kan se meget forskelligt ud. Vi hjælper med at finde den helt rigtige løsning, som passer til dig. Og vi slipper dig ikke, før alt er monteret, indreguleret og testet, så du er helt tryg ved din ventilationsløsning.