fbpx

+45 2033 6162 | hp@husventilation.dk

Service af ventilationsanlæg på abonnement – Bestil årligt eftersyn her2024-02-22T20:16:35+00:00

Service af ventilationsanlæg

Service Af Ventilationsanlæg

Bevar et sundt indeklima med et serviceabonnement på dit ventilationsanlæg

30+

Års erfaring

100%

Glade kunder

Årligt servicetjek

Vi anbefaler et årligt eftersyn

Lavere udgifter

Spar penge på den lange bane

Ro i maven

Et driftsikkert anlæg giver tryghed

Få ventilationsservice på abonnement

Vi hjælper med at vedligeholde og optimere driften af dit anlæg, så du ikke skal bekymre dig om energitab og unødvendige ekstra-omkostninger.

Vi anbefaler et årligt servicetjek af dit ventilationsanlæg. Så er du med til at sikre, at eventuelle fejl i anlægget bliver opdaget og rettet til med jævne mellemrum. Det forlænger levetiden på dit ventilationsanlæg, holder dine energiudgifter nede og sikrer det bedste indeklima.

Vores serviceabonnement indebærer rengøring og funktionstjek af dit ventilationsanlæg. Vores faglige eksperter er specialiserede i servicering af ventilationssystemer fra Nilan, Dantherm, Brink og Genvex.

4 attraktive fordele ved serviceabonnement

4 attraktive fordele ved serviceabonnement

Sundere indeklima

Lavere energiudgifter

Større driftsikkerhed

Længere holdbarhed

Serviceabonnement

Investér i et årligt eftersyn af dit ventilationsanlæg og bevar dit sunde indeklima.

2.250 kr. Om året

Inkl. moms

Et driftsikkert anlæg giver tryghed

Det er godt at vide, at ventilationsanlægget virker og ikke skaber unødvendige ekstra-omkostninger.

Med et serviceabonnement fra HusVentilation véd du, at dit ventilationsanlæg bliver gået grundigt efter i sømmene på årlig basis.

Det årlige servicetjek inkluderer:

  • Rengøring af ventilationsanlægget
  • Funktionstjek af mekanik og elektronik
  • Eftersyn af ventilatorer og veksler
  • Filterskift + ekstra sæt filtre
  • Servicerapport

Vi har kun positive erfaringer med HusVentilation

“Henning Petersen er en meget omgængelig person, som man ikke mærker på pladsen. Han passer den aftalte tidsplan til punkt og prikke – og er omhyggelig. Vi har ingen klager haft over ventilationsarbejdet fra beboerne, som bor i vores 15 færdige 1-plans huse i Fredericia. HusVentilation installerer nu ventilationssystemer i 42 nye 2-planshuse. Vi har kun positive erfaringer med HusVentilation”

Brian Bak
Produktchef, Skibbild Entreprise

Hvorfor er et ventilationsservice vigtigt?2024-02-22T19:48:43+00:00

Siden 2012 har det været et lovkrav at nybygget huse skal have indbygget ventilationsanlæg, derfor er der stor chance for du kommer til at bo i et hus med ventilationsanlæg eller allerede har et. Et ventilationsanlæg har grundlæggende til formål at fjerne forurenet luft og tilføre ny, frisk luft. Med andre ord sikrer ventilationen et sundere indeklima.

For at kunne blive ved med at sikre det gode indeklima i sit hus, er det vigtigt, at man én gang årligt får service på ens ventilationsanlæg. Ved et ventilationsservice, så er du med til at sikre, at eventuelle fejl i anlægget bliver opdaget og rettet til med jævne mellemrum. Når man har rettet på fejlene, så resulterer det i, at dit ventilationsanlæg har en længere levetid.

Undlader man at servicere sit ventilationsanlæg, vil ydeevnen på anlægget blive forværret med tiden. Ventilationsanlægget kommer til at bruge mere strøm, og støjniveauet på anlægget vil blive betydeligt højere, samt forværre dit indeklima. Hos Husventilation.dk har vi lavet en nem abonnementsordning, hvor vi vil besøge dig én gang årligt og lave et ventilationsservice.

Hvor lang tid holder et ventilationsanlæg?2024-02-22T19:49:57+00:00

Det kommer meget an på hvilket ventilationsanlæg du har, men flere producenter oplyser, at et anlæg har en levetid på mere end 20 år. Men der er mange ting du kan gøre for at forlænge levetiden på dit anlæg, det kan du f.eks. ved at få lavet service på dit ventilationsanlæg. Man kan selv skifte filtre og tørre støv af indvendigt, men indregulering, funktionstjek af mekanik, eftersyn af ventilator og ventiler, skal man have en autoriseret til.

Hvor ofte skal man skifte filter i ventilationsanlæg?2024-02-22T19:52:10+00:00

Det kan variere fra producent til producent, det kommer an på hvilket ventilationsanlæg du har. Har du f.eks. i Nilan anlæg, så anbefaler de, at man skifter sit filter 4 gange årligt, derudover anbefaler Nilan, at man en gang årligt får service af ventilationsanlæg. Nilans filter er et standard filter og betegnes som G4. Et mellemfint filter (M5) bør skiftes 3 gange årligt, pollenfilter (F7) og kulfilter (F7) bør skiftes 1-2 gange årligt. Du kan altid tjekke på producentens hjemmeside, hvilket filter der passer til dit anlæg, ellers vil vi gerne undersøge det for dig. Grunden til at det er vigtigt at udskifte sit filter jævnligt, skyldes at ens indeklima bliver bedre.

Hvad er indregulering?2024-02-22T19:53:14+00:00

Det anses at omkring 80% af alle anlæg er indreguleret forkert, det kan have konsekvenser for strømforbruget og har for lav varmegenvinding. Ydermere kan det også betyde, at huset har et over- eller undertryk i stedet for et balanceret luftmængde.

Når man har bestilt et årligt service af ventilationsanlæg, inkluderer det også en indregulering af anlægget. Her vil vi lave nogle konkrete beregninger på, hvilken mængde luft boligen skal bruge. Når vi kender det konkrete mål, vil vi bruge et bestemt måleudstyr, til at måle luftgennemstrømningen fra indblæsnings- og udsugningsventilerne. Derefter vil vi indstille anlægget, så den håndterer den rette mængde luft.

Titel

Go to Top